ESG riportok

MASTERPLAST felelős működését a stabil gazdálkodással, a munkaerőpiac felelős munkáltatójaként, a társadalom aktív szereplőjeként definiálja. Célunk a felelős és korrekt, ügyféligényekhez igazodó termelési szolgáltatásnyújtás. Mindezek mellett felelősségünknek tartjuk, hogy etikusan járjunk el érintettjeinkkel és csökkentsük környezeti hatásainkat.

2023

Vállalati karbonlábnyom Scope 1. és 2. típusú jelentés

Egy vállalat számára a karbonlábnyom típusú jelentés kulcsfontosságú, mert lehetővé teszi az üvegházhatású gázok kibocsátásának pontos mérését és nyomon követését, amely alapvető az éghajlatváltozás elleni küzdelemben. Emellett a jelentés segít a vállalatnak a környezeti fenntarthatósági célok elérésében.

Masterplast Csoport 2023 évre vonatkozó ESG jelentése

ESG jelentésünk közzétételével célunk, hogy fenntarthatósági törekvéseinkről, eddig elért eredményeinkről és tevékenységünkből fakadó, környezetre, társadalomra, gazdaságra és az emberjogra gyakorolt hatásokra vonatkozóan egyértelmű és transzparens információval szolgáljunk.

2022

Masterplast Csoport 2022 évre vonatkozó ESG jelentése

Az elmúlt év során még inkább elmélyítettük elkötelezettségünket a fenntartható fejlődés iránt, haladást értünk el kitűzött céljaink megvalósításában, és további jelentős kötelezettségeket is vállaltunk egy élhetőbb jövő megteremtése érdekében.

Masterplast Csoport 2022 évi ESG adatai

Az ESG adatok kiemelt szerepet játszanak a vállalatok társadalmi és környezeti felelősségvállalásának mérésében. A környezeti, társadalmi és vállalatirányítási teljesítményünk átlátható nyomon követése révén képesek vagyunk folyamatosan fejleszteni működésünket és erősíteni piaci pozíciónkat, miközben hozzájárulunk a fenntartható jövő kialakításához.

Masterplast Csoport 2022 évi ESG jelentéshez tartozó GRI tartalommutató és szószedet

A GRI (Global Reporting Initiative) tartalom alapvető szerepet játszik a vállalati fenntarthatósági jelentések készítésében, segítve a szervezeteket abban, hogy átláthatóan kommunikálják társadalmi és környezeti hatásaikat.

2021

Masterplast Csoport 2021 évre vonatkozó ESG jelentése

Az elmúlt év során, első ESG jelentésünk alkalmával, még inkább elmélyítettük elkötelezettségünket a fenntartható fejlődés iránt, jelentős haladást értünk el kitűzött céljaink megvalósításában, és további jelentős kötelezettségeket is vállaltunk egy élhetőbb jövő megteremtése érdekében.

Éves energetikai szakreferensi jelentés a 2021 évre

Az elmúlt év során elkészítettük éves energetikai szakreferensi jelentésünket, amelyben tovább mélyítettük elkötelezettségünket az energiahatékonyság növelése iránt. Számottevő előrelépést értünk el energetikai célkitűzéseink teljesítésében, és új, jelentős intézkedéseket vezettünk be az energiafogyasztás csökkentése és az üzemeltetési hatékonyság javítása érdekében.