Hírek

Folytatódik a Képes Program Székesfehérváron

Idén is folytatódik az országban egyedülálló KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program – Együtt Székesfehérvárért! kezdeményezés.

Elolvasom

„Vállvetve Apával” nap a Masterplastnál

Apák napi hagyományteremtő kezdeményezés indult vállalatunknál, aminek keretében az apák munkahelyi világába nyertek betekintést a gyerekek.

Elolvasom

Miért fontos a környezetvédelem

A környezetvédelem és a természeti erőforrásokhoz való gondos, felelősségteljes hozzáállás biztosítja az egész emberiség jövőjét. Ezt nemcsak a társadalom egésze, hanem minden egyes ember számára is fontos megérteni.

Elolvasom

Madarak és Fák napja

A Madarak és Fák Napja egy több mint százéves hagyomány Magyarországon, melyet minden év május 10-én ünneplünk.

Elolvasom

A Föld napja

A Föld napját minden évben április 22-én ünnepeljük, amellyel felhívhatjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására. A napot 175 országban tartják, Magyarországon 1990 óta rendezik meg.

Elolvasom

A zaj elleni küzdelem világnapja

Manapság a tartós zajhatás évekkel rövidítheti meg az életünket, mely főként a városlakók életében jelentős. Erre hívja fel a figyelmet a zajszennyezés elleni világnap, melyet 1996 óta tartanak.

Elolvasom

Sikeres hulladékgyűjtő akciót szerveztünk

A hulladék, az hulladék! Nincs helye a természetben. A Víz Világnapja alkalmából munkatársi közösségünk március 24-én nagy erőkkel vonult ki a Sárvíz-Malomcsatorna partjára.

Elolvasom

Construma díjat vett át a Masterplast Hungária Kft.

A Construma kiállítás keretein belül kitüntető címet kapott a Masterplast Hungária Kft.!

Elolvasom

Hivatalosan is családbarát munkahely a Masterplast!

A Családbarát Munkahely védjegy megszerzése egy komoly akkreditációs folyamat eredménye, melyhez előre rögzített kritériumok teljesítése szükséges, ezek meglétét a védjegy kiadását megelőzően ellenőrzik.

Elolvasom